Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Εκδοτικοί Οίκοι

Όλα τα βιβλία του Στ. Παττακού, βιβλία του Κ. Πλεύρη, το "Αγών, ΕΟΚΑ και Ανταρτοπόλεμος" του ανυπέρβλητου Στρατηγού Γρίβα, CD Rock για την Πατρίδα, Εθνικιστικά ρούχα, Σημαίες και πολλά άλλα.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Ζαλοκώστα 5, Κολωνάκι, 2ος όροφος, Αθήνα.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι

Τεράστια ποικιλία ιστορικών βιβλίων και σημαντικές επανεκδόσεις που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν. Οι "Προγραμματικοί Πολιτικοί Στοχασμοί" και άλλα 9 έργα του Ίωνος Δραγούμη.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Ιπποκράτους 112, Αθήνα.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
Μεγάλη ποικιλία βιβλίων των εκδόσεων "Πελασγός", τα ονόματα των Καρκαλέτση, Χολέβα, Μπαρμπή, Γιαννάκενα, Λαζογιώργου - Ελληνικού και άλλων είναι εγγύηση. Ξεχωρίζω επίσης "Το κουτί της Πανδώρας" του Γ. Κολοβού και την επανέκδοση του "Έκκλησίς προς τον πανελλήνιον κοινόν" του Π. Γιαννόπουλου.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Αχ. Παράσχου 127, Γκύζη, Αθήνα.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
  • Εκδόσεις Νέα Θέσις
Βιβλία σημαντικών συγγραφέων όπως του Κ. Πλεύρη, του μεγαλύτερου μελετητή του Κυπριακού Σπ. Παπαγεωργίου, του Κ. Μπαρμπή. Επίσης το "Η Ελπίς" και "Το πολιτικό πρόγραμμα του Ε.Μ για την Γαλλία" του Ζ.Μ. Λεπέν, σειρά βιβλίων του Ίωνα Δραγούμη και πολλά άλλα βιβλία με εθνικιστικό περιεχόμενο.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Όχι
Ενδιαφέρον βιβλία από τους Π. Ήφαιστο, Χρ. Λυμπέρη, Χρ. Λαζαρίδη και άλλους σχετικά με τις Διεθνείς Σχέσεις και την Διπλωματία.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
Εκπληκτικά βιβλία φέρνουν οι εκδόσεις Γκοβόστη. Τα σημαντικά έργα του σπουδαιότερου μελετητή του Β Παγκοσμίου David Irving που κυνηγήθηκε και φυλακίστηκε για τις αποκαλύψεις του, το "Οργή και Περηφάνια" της μεγάλης δημοσιογράφου Oriana Fallaci για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της στην Ελβετία και μηνύθηκε στην Ιταλία πεθαίνοντας τελικά 3 μήνες πριν την έναρξη της δίκης. Επίσης, το βιβλίο του αγωνιστή Βία Λειβαδά "Πορεία προς Αμμόχωστο" και φυσικά το προσωπικό ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου:
Ζωοδόχου Πηγής 73, Αθήνα
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Ανδρέας Θεοφάνους, Θέμος Στοφορόπουλος, Παναγιώτης Ήφαιστος, Νικόλας Μέρτζος, Πέτρος Λιάκουρας είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν βάλει την σφραγίδα τους στον πατριωτικό χώρο και εκδίδουν τα βιβλία τους από τον συγκεκριμένο οίκο.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Σόλωνος 116, Αθήνα.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
Βιβλία αρχαίων συγγραφέων.
Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Σόλωνος 114, Αθήνα.
Αγορά μέσω διαδικτύου: Ναι
Χριστιανικά βιβλία
Αγορά μέσω διαδικτύου: Όχι

1 σχόλιο:

Cello είπε...

Ἴσως νὰ ἔπρεπε νὰ βάλετε καὶ τοῦ Χατζόπουλου τὸν Κάκτο.Πολὺ καλὸ τὸ ἰστιολόγιο.Συνεχίστε ἔτσι!