Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Παύλο Μελά







Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 5η συνεχή χρονιά η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Παύλο Μελά. Πάνω από 200 πατριώτες συμμετείχαν στην εκδήλωση που στήριξαν, μεταξύ άλλων, οι εφημερίδες Στόχος και Ελεύθερος Κόσμος και τα περιοδικά Patria και Ενδοχώρα. Κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Θ. Πλεύρης και την εκδήλωση χαιρέτισαν οι εκδότες του Στόχου κ. Χατζηπαρασκευάς και του Ελεύθερου Κόσμου κ. Ζαφειρόπουλος, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ηλίας Πολατίδης και άλλοι.

Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 4, Φώτο 5, Φώτο 6.

Την προηγούμενη μέρα, 14 Οκτωβρίου, τριάντα περίπου νεαροί της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν στεφάνι στην Καστοριά και ακολούθως επισκέφθηκαν το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Μελάς στο χωριό "Μελάς".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.athinapoli.gr/athens/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=9