Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Ακρωτήρι 2008



Διακόσιοι περίπου νεαροί έδωσαν βροντερό παρόν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου έξω από την αγγλική κατοχική βάση στο Ακρωτήρι για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της Αγγλίας στο Κυπριακό και να απαιτήσουν την απομάκρυνση των Βάσεων από την Κύπρο. Η προκλητική στάση των λεγόμενων "αστυνομικών" δυνάμεων των Βάσεων είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί και οι συναγωνιστές να συγκρουσθούν σώμα με σώμα με τους "αστυνομικούς". Τα επεισόδια κράτησαν για πάνω από μία ώρα με εκατέρωθεν τραυματισμούς. Την εκδήλωση οργάνωσαν οι Ενωτικές φοιτητικές και μαθητικές παρατάξεις, ενώ η μαχητική παρουσία των διαδηλωτών είχε ως αποτέλεσμα η είδηση να μεταδοθεί από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο και να τεθεί και πάλι θέμα βάσεων στην Κύπρο.

Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4, Φώτο 5, Φώτο 6.

Βίντεο από την διαδήλωση:

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Μικρά Ασία 2022 είπε...

Το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρει:
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Χιλιάδες συμπολίτες μας (χτες Τρίτη πάνω από 3.000 στην Πάτρα και εκατοντάδες στην Λάρισα και την Κρήτη όπως είδαμε ΟΛΟΙ στην τηλεόραση) αντιστέκονται σθεναρά απέναντι στην ΧΟΥΝΤΑ των ΦασιστοΑναρχικων.

Αμύνονται απέναντι στην κατάλυση της Αιμοραγουμενης Δημοκρατίας μας από τους Νεοναζί των Ακροαριστερών οργανώσεων.

Δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους,δεν τρομοκρατήθηκαν,δεν έσκυψαν το κεφάλι κλαίγοντας τη μοίρα τους αλλά ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ αυτονόητο:Αποφάσισαν να προστατέψουν τα μαγαζιά τους,τις περιούσιες τους,τα αμάξια τους,τα σπίτια τους...
ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ!
ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΝΙΚΗΣΑΝ γιατί δεν ήταν μόνοι.ήταν μαζί τους οι οικογένειες τους,οι φίλοι τους,οι συγγενείς τους που προάσπιζαν το(ένα από τα) θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας της περιούσιας τους.

Ας πούμε όλοι μαζί ένα τεράστιο ΟΧΙ στους νοσταλγούς του Χίτλερ και στους σύγχρονους νοσταλγούς τους:Τον Αδόλφο Τσίχτρα και τον Φον Γαλαβάνο .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΤΕ

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ: 1) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA- ZAFFERI. ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΚΤΛ


Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_9233.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ
Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_8856.html

Ανώνυμος είπε...

http://makalesfgd.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. είπε...

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης» και την επιτροπή μνήμης Ίωνος Δραγούμη, διοργανώνει την Τετάρτη 20/7, στις 7:00μ.μ. εκδήλωση μνήμης στον μεγάλο Έλληνα οραματιστή, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε (Βασιλ. Σοφίας 71, έναντι του Χιλτον), εκεί που έχει στηθεί η λευκή στήλη προς τιμήν του.

Κεντρικός ομιλητής ο καθηγητής Χρήστος Γούδης.

Ανώνυμος είπε...

Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή !