Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Δράσις Κ.Ε.Σ - 2007


Τα παλικάρια του Δράσις Κ.Ε.Σ, αδερφή οργάνωση της Π.Ε.Ο.Φ για την οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενο θέμα, τραγουδάνε τον ύμνο του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π (Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων) μετά από την μεγάλη επιτυχία των φοιτητικών εκλογών του Μαΐου.

Περισσότερα βίντεο:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o pitas toy astra fm kai toy politi anoikse blog kai xtypaei ton patriwtismo en na kamnoun oti theloun telika xwris apantisi????????

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος της κυπριακής blogόσφαιρας ακολουθεί την πορεία του αντίστοιχου Ελλαδικού, τείνει να ελεγχθεί από τις αντεθνικές φωνές. Στον Ελλαδικό χώρο είναι άγνωστο το πως φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, με άτομα της Άκρας Αριστεράς να έχουν καταφέρει να καταστούν "opinion leaders", τραβώντας την μάζα των bloggers σε αντεθνικές θέσεις. Ο κύπριακός αντεθνικός χώρος μάλλον βρήκε πρόσφορο έδαφος από αυτήν ακριβώς την τάση στην ελληνική blogόσφαιρα. Αν και το κυπριακό μέρος της είναι ακόμα στα σπάργανα έχει διαφανεί ότι γίνεται το ίδιο, τα ιστολόγια που εκφράζουν μία μειοψηφούσα στην κοινωνία αντεθνική ρητορική στηρίζουν το ένα το άλλο, καταφέρνουν να συγκεντρώνουν κόσμο και πέρνουν την ηγεμονία στον χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Το blog του κ. Πίττα είναι το http://politispittas.blogspot.com. Ήδη στηρίζεται από "προσωπικότητες" της blogόσφαιρας (ασήμαντους και ανύπαρκτους της υπόλοιπης κοινωνίας) όπως τον spy (συνδημιουργό του jungle report, blog της Άκρας Αριστεράς με μεγάλη επισκεψιμότητα), τον Ροΐδης (ο σημαντικότερος μάλλον εκπρόσωπος της αντι-εκκλησιαστικής προπαγάνδας στην blogόσφαιρα) και άλλους.

Για να τελειώσω με την φλυαρία μου, το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο από ότι το θεωρούν οι πιο πολλοί. Η πλειοψηφία δεν είμαστε εμείς οι πολιτικοποιημένοι, είναι αυτοί που δεν είναι. Σήμερα σε μία διαδήλωση για την Μακεδονία θα κατεβαίνανε 10-15 χιλιάδες, στις αρχές της δεκαετίας του 90 ήταν εκατομμύρια. Η διαφορά είναι στο ότι τότε είχε διαμορφωθεί ένα πατριωτικό κλίμα στην κοινωνία που επέτρεψε να ξυπνήσει προσωρινά το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο σήμερα κοιμάται και πάλι τον ύπνο του δικαίου. Οι συνειδητοποιημένοι πατριώτες είναι αυτοί που θα κατεβαίναν και σήμερα, οι υπόλοιποι είναι απολιτίκ που χρειάζονται την δημιουργία του ανάλογου κλίματος για να ενεργοποιηθούν. Τα ίδια ισχύουν και εδώ, η κοινωνία της blogόσφαιρας διαμορφώνει ένα κλίμα αντεθνικό και οι μη πολιτικοποιημένοι παρασύρονται από αυτό το κλίμα, δημιουργούν μία αντεθνική συνείδηση που με την ανοχή μας κυριαρχεί στο διαδίκτυο και θα εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στην υπόλοιπη κοινωνία.