Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Παρασκευή 6 Απριλίου 2007

ΠΕΟΦ εναντίον άπλυτων

Στις 18 Μαρτίου 2007 και κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών των Κυπρίων Θεσσαλονίκης ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο χώρο των εκλογών και επιτέθηκε στους αγωνιστές της ΠΕΟΦ με μολότοφ, πέτρες, ρόπαλα κτλ. Ενώ οι φοιτητές της Πρωτοπορίας έφευγαν πανικόβλητοι από όποια πόρτα έβρισκαν παρέα με τους εμπνευστές της επίθεσης Προοδευτικάριους τα παλικάρια της ΠΕΟΦ όχι μόνο έστησαν άμυνα αλλά μετά από ώρα μάχης απώθησαν τους πολλαπλάσιους αναρχικούς και τους κυνήγησαν μέχρι το Πολυτεχνείο όπου και κρύφτηκαν για να γλυτώσουν.

http://www.youtube.com/watch?v=HFQ9ly59p8E

Περισσότερα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: