Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Σάββατο 14 Απριλίου 2007

Προστέθηκαν 9 φωτογραφίες στο θέμα "Ίμια 2007".

Δεν έχουν μείνει πολλά στοιχεία από πρόσφατη δράση για να ανεβάσω αφού για πολλά δεν έχω καταφέρει να βρω φωτογραφίες - βίντεο. Αρχικός στόχος μου ήταν να δείξω ότι ο αγώνας για την πατρίδα συνεχίζεται, πιο δυνατά από ποτέ. Έτσι σε αυτές τις λίγες μέρες παρουσίασα τη δράση μας από: 27/1 Για τα Ίμια, 17/2 Ιωάννινα, Μάρτιος Θρανία, 8/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 9/3 Λήδρας (Αθήνα), 10/3 Λήδρας, 11/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 18/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 18/3 Θεσσαλονίκη, 24/3 μαθητική παρέλαση, 24/3 Στάδιο Καραϊσκάκη, 25/3 στρατιωτική παρέλαση, 25/3 Λύκειο, 1/4 Λεμεσός.

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προστίθεται υλικό από παλαιότερη δράση και φυσικά ότι καινούριο αφορά το πατριωτικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: