Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Δευτέρα 9 Απριλίου 2007

Βεβήλωση μνημείου Άγνωστου Στρατιώτη

Στις 8 Μαρτίου του 2007 θρασύδειλοι βεβήλωσαν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη προσβάλλοντας ολόκληρο τον Ελληνισμό. Η απάντηση ήταν άμεση αφού στις 12 το βράδυ 100 περίπου εθνικιστές με σημαίες και πανό, μετά από κάλεσμα των εφημερίδων "Στόχος" και "Ελεύθερος Κόσμος", προέβησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Η αντίδραση συνεχίστηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου με την παρουσία 1500 Ελλήνων στην πρωινή αλλαγή φρουράς
Image Hosted by ImageShack.us
Και κορυφώθηκε στις 18 Μαρτίου όταν χιλιάδες πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν. Στην φωτογραφία φαίνεται και το μπλοκ των ανένταχτων πατριωτών του "Στόχου" με ελληνική σημαία και αστυνομικές δυνάμεις παραταγμένες μπροστά τους.
Image Hosted by ImageShack.us
Refresh for this pic to open
Μεγαλύτερο μέγεθος: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4, Φώτο 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: