Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Ιωάννινα - Εκδήλωση για την Β. Ήπειρο

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Για να εμφανιστεί η φωτογραφία ανανεώστε τη σελίδα
Στις 17 Φεβρουαρίου 2007, με την ευκαιρία της επετείου της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, 50 μέλη του Μετώπου Νεολαίας Ιωαννίνων προέβησαν σε συγκέντρωση και πορεία προς το αλβανικό προξενείο ενώ διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της πόλης. Αντι-συγκέντρωση (άρα συγκέντρωση υπέρ του αλβανικού καθεστώτος που καταπιέζει τους αδερφούς μας στην Β. Ήπειρο) έγινε από λιγότερους από 200 αναρχικούς που κατέφθασαν με λεωφορεία από άλλες πόλεις.

Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κρύβεται τις φάτσες σας; ντρέπεστε γιά αυτό που υποστηρίζεται; σοβαρά μιλάω!
Ξέρω, το πολύ - πολύ να φάω τίποτα μπινελίκια και να μου κοτσάρεται και καμμία ταμπέλα Αναρχικού ή Αριστερόστροφου βλάκα και να ξεμπερδέψεται.
...Γνωρίζω καλώς την κατάσταση σας (από μέσα και πολύ παλιά!) και κρίνεται ως πλήρης εγκεφαλικής αναπηρίας με κέλτικη θρόμβωση με εκκολαπτόμενη σβαστικίτιδα.
Κρίμα που παίρνουν στο λαιμό τους και αγνά παιδιά που νομίζουν ότι κάνουν αγώνα γιά την Ελλάδα, ενώ στην ουσία κάνουν ένα φάκελο ΝΑΑΑ!...(φήμες!)