Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Έξι χρόνια ΛΑ.Ο.Σ


Χιλιάδες πατριώτες γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο "Περοκέ" στις 26 Φεβρουαρίου 2007 στην επετειακή εκδήλωση για τα 6 χρόνια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ο Γ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε φραστικά εναντίον των κουκουλοφόρων, του Συνασπισμού που τους καλύπτει αλλά και της κυβέρνησης που για δύο μήνες τους επέτρεψε να καίνε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ το σύνθημα "Ο λαός απαιτεί ρήξη και ανατροπή" δονούσε την ατμόσφαιρα.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βίντεο.

Περισσότερα βίντεο: Βίντεο 2, Βίντεο 3.

Φωτογραφίες: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4, Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7, Φώτο 8, Φώτο 9.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χρήσιμη η ένδειξη για "κατεβάστε το video".

Ανώνυμος είπε...

4 από τις φωτογραφίες μου βράζουν error άμα προσπαθήσω να πατήσω στο link. Ωστόσο όλες ανοίγουν κανονικά άμα γράψω τον σύνδεσμο και δεν κάνω κλικ στα links.