Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται μόνο τα τελευταία 5 θέματα. Για να δείτε τα προηγούμενα περιηγηθείτε στις κατηγορίες ή διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει από το αρχείο.

Σημαντικό: Λόγω των πολλών φωτογραφιών στη βασική σελίδα και στις κατηγορίες κάποιες ενδέχεται να μην ανοίγουν, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας. Ανοίξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του. Εναλλακτικά δοκιμάστε να ανανεώσετε (refresh) τη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο αφού μερικές φορές δεν εμφανίζεται το player.


Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

Εθνικιστική Πρωτομαγιά 2006

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Λόγω και των ημερών, δύο φωτογραφίες από την Πρωτομαγιά του 2006, όπως την τιμούν οι Έλληνες Εθνικιστές.

Δείτε επίσης: Εθνικιστική Πρωτομαγιά 2007

Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

ΑΠΟΕΛ - Trabzonspor


Με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κύπρου από τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας ας υπενθυμίσουμε τι έγινε στη Λευκωσία τον Αύγουστο του 2006. Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα στη Νότια, την κερκίδα των φανατικών οπαδών του ΑΠΟΕΛ, και αυτός που ακούγεται είναι ο ύμνος τους. Οι "Πορτοκαλί" πρόσφεραν στους οπαδούς της ομάδας της κατεχόμενης από τους Τούρκους Ελληνικής Τραπεζούντας τη φιλοξενία που τους άρμοζε.

Περισσότερα βίντεο:
Φωτογραφίες: Φώτο 1, Φώτο 2.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2007

Λύκειο Κύκκου Β' - Λευκωσία

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Η Άλκιμος Νεολαία Ελλήνων Κύπρου (Α.Ν.Ε.Κ.) είναι μαθητική οργάνωση που αγωνίζεται με αναγραφή συνθημάτων και κόλλημα φυλλαδίων σε τοίχους εδώ και 15 περίπου χρόνια. Η συγκεκριμένη δράση της στο Λύκειο Κύκκου Β' έγινε λίγο πριν από την 1η Απριλίου 2007, επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 4, Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7.

Δείτε επίσης: Παγκύπριο Γυμνάσιο - Λευκωσία

Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

Τετάρτη 25 Απριλίου, ηλεκτρονική κινητοποίηση για ενημέρωση των ξένων σχετικά με την Αμμόχωστο. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ! Περισσότερα στο www.famagustaday.info.

Προστέθηκε μία φωτογραφία και σχόλια σχετικά με την αντίδραση στην Αθήνα στο θέμα "Το φυλάκιο της Λήδρας".

Προστέθηκε μία φωτογραφία στο θέμα "Ίμια 2007".

Προστέθηκε φόρμα επικοινωνίας για σχόλια, παρατηρήσεις, υλικό κτλ.

Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Έξι χρόνια ΛΑ.Ο.Σ


Χιλιάδες πατριώτες γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο "Περοκέ" στις 26 Φεβρουαρίου 2007 στην επετειακή εκδήλωση για τα 6 χρόνια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ο Γ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε φραστικά εναντίον των κουκουλοφόρων, του Συνασπισμού που τους καλύπτει αλλά και της κυβέρνησης που για δύο μήνες τους επέτρεψε να καίνε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ το σύνθημα "Ο λαός απαιτεί ρήξη και ανατροπή" δονούσε την ατμόσφαιρα.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βίντεο.

Περισσότερα βίντεο: Βίντεο 2, Βίντεο 3.

Φωτογραφίες: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4, Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7, Φώτο 8, Φώτο 9.

Κυριακή 15 Απριλίου 2007

Ίμια 2006


Στις 28 Ιανουαρίου του 2006 οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν για μία ακόμα χρονιά τους νεκρούς των Ιμίων. Σε μία μεγαλειώδη πορεία 1500 Εθνικιστές φώναξαν στο κέντρο της Αθήνας συνθήματα όπως "Κύπρος, Αιγαίο μέτωπο ενιαίο", "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί", "Ελλάδα σε πουλάνε τους Τούρκους προσκυνάνε". Και αυτό το βίντεο έρχεται από τα παλικάρια της ΟΕΡ.

Φωτογραφίες: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3.

Δείτε επίσης: Ίμια 2007

Σάββατο 14 Απριλίου 2007

Προστέθηκαν 9 φωτογραφίες στο θέμα "Ίμια 2007".

Δεν έχουν μείνει πολλά στοιχεία από πρόσφατη δράση για να ανεβάσω αφού για πολλά δεν έχω καταφέρει να βρω φωτογραφίες - βίντεο. Αρχικός στόχος μου ήταν να δείξω ότι ο αγώνας για την πατρίδα συνεχίζεται, πιο δυνατά από ποτέ. Έτσι σε αυτές τις λίγες μέρες παρουσίασα τη δράση μας από: 27/1 Για τα Ίμια, 17/2 Ιωάννινα, Μάρτιος Θρανία, 8/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 9/3 Λήδρας (Αθήνα), 10/3 Λήδρας, 11/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 18/3 Άγνωστος Στρατιώτης, 18/3 Θεσσαλονίκη, 24/3 μαθητική παρέλαση, 24/3 Στάδιο Καραϊσκάκη, 25/3 στρατιωτική παρέλαση, 25/3 Λύκειο, 1/4 Λεμεσός.

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προστίθεται υλικό από παλαιότερη δράση και φυσικά ότι καινούριο αφορά το πατριωτικό κίνημα.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Επικοινωνία



Όλο το υλικό που εμφανίζεται στο blog κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Αν έχετε υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ, για υπάρχον ή νέο θέμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.




Όνομα *
Subject: *
E-mail Address: *
Σχόλια *

* RequiredPowered by myContactForm.com

Ιωάννινα - Εκδήλωση για την Β. Ήπειρο

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Για να εμφανιστεί η φωτογραφία ανανεώστε τη σελίδα
Στις 17 Φεβρουαρίου 2007, με την ευκαιρία της επετείου της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, 50 μέλη του Μετώπου Νεολαίας Ιωαννίνων προέβησαν σε συγκέντρωση και πορεία προς το αλβανικό προξενείο ενώ διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της πόλης. Αντι-συγκέντρωση (άρα συγκέντρωση υπέρ του αλβανικού καθεστώτος που καταπιέζει τους αδερφούς μας στην Β. Ήπειρο) έγινε από λιγότερους από 200 αναρχικούς που κατέφθασαν με λεωφορεία από άλλες πόλεις.

Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2007

Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα - Λευκωσία

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Refresh to see this picture
Το πρωί της Δευτέρας 26 Μαρτίου 2007 οι μαθητές του λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία αντίκρισαν το θέαμα που βλέπετε. Με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου η "1η Απριλίου", μία από τις οργανώσεις νέων που σήμερα δρουν στα σχολεία της Λευκωσίας, είχε γεμίσει το λύκειο με μηνύματα αντίστασης και αγώνα, στο πνεύμα της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου.

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3.
Περισσότερες φωτογραφίες: Φώτο 6, Φώτο 7, Φώτο 8, Φώτο 9.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

Το φυλάκιο της Λήδρας


Τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2007 η Κυπριακή Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να γκρεμίσει το τοίχος και το φυλάκιο της οδού Λήδρας παραγνωρίζοντας ότι ο λόγος που στήθηκαν ευθύς εξ αρχής, η τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή, δεν "γκρεμίστηκαν". Η απάντηση των Ελληνοκύπριων συναγωνιστών ήταν άμεση αφού το πρωί της 10ης Μαρτίου 50 περίπου άτομα προέβησαν σε συγκέντρωση εναντίον του ανοίγματος της οδού, συγκέντρωση που ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της ημέρας και στις εφημερίδες της επομένης και συνέπεσε με την εκδήλωση των συνοδοιπόρων του Ντενκτάς υπέρ του ανοίγματος της Λήδρας. Οι συνεργάτες του κατοχικού καθεστώτος στην ελεύθερη περιοχή, προσπαθώντας για ακόμα μία φορά να ποινικοποιήσουν τον εθνικό αγώνα της ΕΦΕΝ και άλλων πατριωτικών δυνάμεων και ακολουθώντας την γνωστή στους κύκλους τους τέχνη της ρουφιανιάς, ανέβασαν στο διαδίκτυο σωρεία φωτογραφιών και το συγκεκριμένο βίντεο.

Φωτογραφίες: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3.

Επίσης κατεβάστε ένα PDF με φωτογραφίες που ανέβασε ο Murat Kanatli που αλλού, στο κυπριακό Indymedia.

Την ίδια μέρα που γκρεμίστηκε το φυλάκιο της Λήδρας οι φοιτητές του Δράσις-ΚΕΣ προέβησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Κύπρου κρατώντας πανό που έγραφε: "Οι Εφιάλτες βρίσκουν πάντα μπροστά τους Λεωνίδες...". Φωτογραφία από την εκδήλωση βρίσκεται εδώ.

Τρίτη 10 Απριλίου 2007

25η Μαρτίου

Image Hosted by ImageShack.us
Ομάδα 50 Εθνικιστών συγκεντρώθηκε στο τέλος της Πανεπιστημίου για να παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2007. Μαζί τους και χιλιάδες πατριώτες που ήρθαν να χειροκροτήσουν τον Ελληνικό Στρατό και να δείξουν ότι το πνεύμα της 25ης Μαρτίου ζει ακόμα και σήμερα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι Ελληνόψυχοι διένειμαν ενημερωτικό υλικό.
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Την προηγούμενη μέρα, 24 Μαρτίου, περισσότεροι από 50 Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έκαναν παρέμβαση κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης φωνάζοντας συνθήματα, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και καίγοντας το βιβλίο έκτρωμα της Στ Δημοτικού.

Για μεγέθυνση κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες.
Περισσότερες φωτογραφίες από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής: Φώτο 5, Φώτο 6, Φώτο 7, Φώτο 8, Φώτο 9.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2007

Βεβήλωση μνημείου Άγνωστου Στρατιώτη

Στις 8 Μαρτίου του 2007 θρασύδειλοι βεβήλωσαν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη προσβάλλοντας ολόκληρο τον Ελληνισμό. Η απάντηση ήταν άμεση αφού στις 12 το βράδυ 100 περίπου εθνικιστές με σημαίες και πανό, μετά από κάλεσμα των εφημερίδων "Στόχος" και "Ελεύθερος Κόσμος", προέβησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Η αντίδραση συνεχίστηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου με την παρουσία 1500 Ελλήνων στην πρωινή αλλαγή φρουράς
Image Hosted by ImageShack.us
Και κορυφώθηκε στις 18 Μαρτίου όταν χιλιάδες πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν. Στην φωτογραφία φαίνεται και το μπλοκ των ανένταχτων πατριωτών του "Στόχου" με ελληνική σημαία και αστυνομικές δυνάμεις παραταγμένες μπροστά τους.
Image Hosted by ImageShack.us
Refresh for this pic to open
Μεγαλύτερο μέγεθος: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4, Φώτο 5.

Κυριακή 8 Απριλίου 2007

Ίμια 2007

Πάνω από 2000 Εθνικιστές δώσανε το παρόν τους στις 27 Ιανουαρίου 2007 στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους ηρωικούς νεκρούς των Ιμίων. Στην μεγάλη εκδήλωση, που απέκρυψαν για ακόμα μία χρονιά τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ξεχώρισε η Χρυσή Αυγή με την μαχητική παρουσία της και οι ανένταχτοι Εθνικιστές της εφημερίδας "Στόχος". Το εξαιρετικό βίντεο τραβήχτηκε από την Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου.

Περισσότερα βίντεο:

Σάββατο 7 Απριλίου 2007

Ελλάδα - Τουρκία

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές δώσανε βροντερό παρών στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 24 Μαρτίου 2007. Δυστυχώς η Εθνική Ελλάδος δεν στάθηκε όπως θέλαμε αλλά στις κερκίδες περάσαμε το μήνυμα μας: Είμαστε Παντού!

Περισσότερες Φωτογραφίες: Φώτο 9, Φώτο 10, Φώτο 11, Φώτο 12, Φώτο 13, Φώτο 14, Φώτο 15, Φώτο 16, Φώτο 17, Φώτο 18
Οι 4 πρώτες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος: Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4

Παρασκευή 6 Απριλίου 2007

ΠΕΟΦ εναντίον άπλυτων

Στις 18 Μαρτίου 2007 και κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών των Κυπρίων Θεσσαλονίκης ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο χώρο των εκλογών και επιτέθηκε στους αγωνιστές της ΠΕΟΦ με μολότοφ, πέτρες, ρόπαλα κτλ. Ενώ οι φοιτητές της Πρωτοπορίας έφευγαν πανικόβλητοι από όποια πόρτα έβρισκαν παρέα με τους εμπνευστές της επίθεσης Προοδευτικάριους τα παλικάρια της ΠΕΟΦ όχι μόνο έστησαν άμυνα αλλά μετά από ώρα μάχης απώθησαν τους πολλαπλάσιους αναρχικούς και τους κυνήγησαν μέχρι το Πολυτεχνείο όπου και κρύφτηκαν για να γλυτώσουν.

http://www.youtube.com/watch?v=HFQ9ly59p8E

Περισσότερα βίντεο:

Πέμπτη 5 Απριλίου 2007

Χτυποκάρδια στα θρανία

  • Κύκκος Β - Λευκωσία
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
  • Ακρόπολη - Λευκωσία
Για να φανούν όλες οι φωτογραφίες ανανεώστε τη σελίδα
  • G.C. School - Λευκωσία
Image Hosted by ImageShack.us
Της Κύπρου η καρδιά χτυπάει Ελληνικά, και στα θρανία! Όλες οι φωτογραφίες είναι από Μάρτιο 2007.
Μεγαλύτερο μέγεθος: Κύκκος Β 1, Κύκκος Β 2, Κύκκος Β 3, Κύκκος Β 4, Ακρόπολη 1, G.C. School 1.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Εδώ είναι Ελλάς!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Refresh to see this picture
Περίπου 200 συναγωνιστές με την ευκαιρία της 1ης Απριλίου, επετείου της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, διατράνωσαν την πίστη τους στο όραμα της ένωσης της Κύπρου με τον εθνικό κορμό, με πορεία στους δρόμους της Λεμεσού.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και σε μεγαλύτερο μέγεθος: Φωτο 1, Φωτο 2, Φωτο 3, Φωτο 4, Φωτο 5.